Udržitelné a efektivní prostředky Amway Home

Naše oblíbené výrobky péče o domácnost jsou šetrné k životnímu prostředí a získaly certifikáty, na které můžete být hrdí.

Ať už máte úklid rozdělený mezi jednotlivé členy domácnosti, nebo se při domácích pracích střídáte, uklízet, prát, mýt nádobí a leštit povrchy je prostě potřeba. Oblíbené výrobky značky AMWAY HOME™ naštěstí dokážou proměnit domácí povinnosti v potěšení.

Správné volby
Hosty, které si přivedeme domů, si můžeme vybírat. Zveme jen ty, kdo nás budou respektovat a nebudou schválně vytvářet chaos a nepříjemnou atmosféru. To samé by mělo platit i pro výrobky, které v domácnosti používáme. Přes práh bychom měli pustit pouze ty, které mají pozitivní vliv na naše obydlí i na životní prostředí.

Možná Vás napadlo: „Čisticí přípravky by ale měly být čisté, ne?“ Na trhu bohužel stále existuje mnoho výrobků, které obsahují škodlivé chemické látky, jako jsou fosfor, dusík a amoniak. Společně jsou známé jako těkavé organické látky (VOC). Dříve byly tyto látky považovány za nutné k účinnému čištění. Vědci, kteří vyvíjeli výrobky AMWAY HOME, ale nikdy nesouhlasili.Úplně první výrobek značky L.O.C. ™, Víceúčelový čisticí prostředek, je proto opravdovým hrdinou. Jeho složení je zcela biologicky odbouratelné a dokonce i šetrné k pleti. Získal proto schválení od tří důvěryhodných organizací: Mezinárodní asociace výrobců mýdla a pracích a čisticích prostředků (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products (AISE)), Agentury na ochranu životního prostředí (Environmental Protection Agency (EPA)) a také označení BIOQUEST FORMULA™ od společnosti Amway.

Mnohé výrobky AMWAY HOME byly testovány a jsou oficiálně certifikovány jako šetrnější k životnímu prostředí a dokonce i k pleti. Jsou tedy ideální volbou pro Vaši domácnost.

Certifikace udržitelnosti

AISE:

Logo „udržitelného čištění“ bylo vytvořeno Mezinárodní asociací výrobců mýdla a pracích a čisticích prostředků (AISE). Je uváděno jen na výrobcích od „společností, které… při vývoji a výrobě výrobků berou ohled na udržitelnost“. A Amway udržitelnost rozhodně nezanedbává. Snaží se vyrábět a dodávat výrobky lokálně, používá recyklovatelné obaly a výrobky AMWAY HOME obsahují biologicky odbouratelné složky.

Safer Choice (Bezpečnější volba):

Toto označení Agentury na ochranu životního prostředí (EPA) získalo několik výrobků SA8™, L.O.C. a DISH DROPS™. Značí, že byly vyrobeny „s pomocí bezpečnějších chemických složek, aniž by byla snížena jejich kvalita nebo účinnost“. Jsou tedy ekologičtější.

BIOQUEST:

V neposlední řadě je zde logo BIOQUEST FORMULA od společnosti Amway. To umisťujeme pouze na výrobky, které jsou biologicky odbouratelné, koncentrované a dermatologicky testované.

Výrobky AMWAY HOME jsou ověnčeny mnoha prestižními doporučeními. Můžete je tedy bezpečně používat, aniž by Vás při praní a čištění kdy zklamala jejich účinnost.