Získejte slevu 5 % na každý nákup díky registraci v našem e-shopu.

Spaghetti 1 kg

4655A 4655 Zvolte variantu

Těstoviny z tvrdé pšenice vyrobené metodou „trafilatura al bronzo”. Italské těstoviny od Amway se vyrábějí stejným způsobem jako labužnické těstoviny. Podle nejpřísnějších norem se vybírá jen pšenice prvotřídní kvality, aby se získala vynikající pšeničná mouka bohatá na lepek. Těstoviny se suší pomalu a za stálé teploty, aby se uchovaly jejich typické vlastnosti a chuť. Metoda „trafilatura al bronzo” spočívá v tom, že se těsto pomalu protahuje formami z litého bronzu, čímž těstoviny získají drsný povrch, na který rovnoměrně přilne omáčka.

Velikost: 1 kg
  • 436 Kč od 115 Kč 37 Kč –8 % 37 Kč –8 %
  • Zvolte variantuSklademSkladem
115 Kč 399 Kč od 115 Kč
  • Balení
Kategorie: Potraviny a nápoje
Druh potravin: těstoviny
Kategorie produktů: Potraviny
 

Vlastnosti:

  • Prvotřídní kvalita: těstoviny z tvrdé pšenice s vysokým obsahem lepku (používá se pouze jádro zrna).
  • Vyrábějí se metodou „trafilatura al bronzo”, aby si uchovaly typickou chuť a vynikající kvalitu.
  • Vyrábějí se metodou „trafilatura al bronzo” (těsto se pomalu protahuje formami z litého bronzu).
  • Na těstoviny dobře přilnou omáčky.
  • Bezvaječné špagety.

 

Výhody:

• Výjimečná chuť a snadné vaření
• Omáčky na těstovinách lépe drží
• Uchovává si chuť a přirozené vlastnosti jednotlivých ingrediencí
• Vhodné pro vegetariány

 

Složení:

Výživové označení 100 g 80 g
Energetická hodnota 1499 kJ (354 kcal) 1199 kJ (283 kcal)
Tuky 1,5 g 1,2 g
z toho
Nasycené mastné kyseliny 0,3 g 0,2 g
Sacharidy 72 g 58 g
z toho
Cukry 2,5 g 2,0 g
Vláknina 3,0 g 2,4 g
Bílkoviny 12 g 9,6 g
Sůl 0 g 0 g

Složení: pšenice durum, voda

 

Doporučené použití:

Doba vaření: 9 minut. Těstoviny vložte do vroucí osolené vody (1 litr na 100 g těstovin). Občas zamíchejte. Jakmile budou těstoviny měkké, odstavte je z plotny, zceďte a podávejte.

Tip:

Vyzkoušejte také pravé italské těstoviny fusilli z tvrdé pšenice. Vyrobené také metodou „trafilatura al bronzo”.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.