Fusilli italské těstoviny 500 g
Popis
Vlastnosti těstovin fusili:
- Prvotřídní kvalita: těstoviny z tvrdé pšenice s vysokým obsahem lepku (používá se pouze jádro zrna).
- Vyrábějí se metodou „trafilatura al bronzo”, aby si uchovaly typickou chuť a vynikající kvalitu.
- Vyrábějí se metodou „trafilatura al bronzo” (těsto se pomalu protahuje formami z litého bronzu).
- Na těstoviny fusili dobře přilnou omáčky.
- Bezvaječné.
Výhody:
• Výjimečná chuť a snadné vaření
• Omáčky na těstovinách lépe drží
• Uchovává si chuť a přirozené vlastnosti jednotlivých ingrediencí
• Vhodné pro vegetariány
Složení:
Výživové označení | 100 g | 80 g |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1499 kJ(354 kcal) | 1199 kJ(283 kcal) |
Tuky | 1,5 g | 1,2 g |
z toho | ||
Nasycené mastné kyseliny | 0,3 g | 0,2 g |
Sacharidy | 72 g | 58 g |
z toho | ||
Cukry | 2,5 g | 2,0 g |
Vláknina | 3,0 g | 2,4 g |
Bílkoviny | 12 g | 9,6 g |
Sůl | 0 g | 0 g |
Složení: pšenice durum, voda
Doporučené použití:
Doba vaření: 9 minut. Těstoviny fusili vložte do vroucí osolené vody (1 litr na 100 g těstovin). Občas zamíchejte. Jakmile budou těstoviny měkké, odstavte je z plotny, zceďte a podávejte.
Tip:
Vyzkoušejte také pravé italské špagety z tvrdé pšenice v praktickém kilovém balení. Vyrobené také metodou „trafilatura al bronzo”.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.