Získejte slevu 5 % na každý nákup díky registraci v našem e-shopu.

Fusilli italské těstoviny 500 g

4658A 4658 Zvolte variantu

Těstoviny z tvrdé pšenice fusili vyrobené metodou „trafilatura al bronzo”. Italské těstoviny od Amway se vyrábějí stejným způsobem jako labužnické těstoviny. Podle nejpřísnějších norem se vybírá jen pšenice prvotřídní kvality, aby se získala vynikající pšeničná mouka bohatá na lepek. Těstoviny fusili se suší pomalu a za stálé teploty, aby se uchovaly jejich typické vlastnosti a chuť. Metoda „trafilatura al bronzo” spočívá v tom, že se těsto pomalu protahuje formami z litého bronzu, čímž těstoviny získají drsný povrch, na který rovnoměrně přilne omáčka.

Velikost: 500 g


  • Zvolte variantuSklademSkladem
59 Kč 330 Kč od 59 Kč
  • Balení
Kategorie: Potraviny a nápoje
Druh potravin: těstoviny
Kategorie produktů: Potraviny
 

Vlastnosti těstovin fusili:

  • Prvotřídní kvalita: těstoviny z tvrdé pšenice s vysokým obsahem lepku (používá se pouze jádro zrna).
  • Vyrábějí se metodou „trafilatura al bronzo”, aby si uchovaly typickou chuť a vynikající kvalitu.
  • Vyrábějí se metodou „trafilatura al bronzo” (těsto se pomalu protahuje formami z litého bronzu).
  • Na těstoviny fusili dobře přilnou omáčky.
  • Bezvaječné.

Výhody:

• Výjimečná chuť a snadné vaření
• Omáčky na těstovinách lépe drží
• Uchovává si chuť a přirozené vlastnosti jednotlivých ingrediencí
• Vhodné pro vegetariány

Složení:

 Výživové označení 100 g 80 g
Energetická hodnota 1499 kJ(354 kcal) 1199 kJ(283 kcal)
Tuky 1,5 g 1,2 g
z toho
Nasycené mastné kyseliny 0,3 g 0,2 g
Sacharidy 72 g 58 g
z toho
Cukry 2,5 g 2,0 g
Vláknina 3,0 g 2,4 g
Bílkoviny 12 g 9,6 g
Sůl 0 g 0 g


Složení: pšenice durum, voda

Doporučené použití:

Doba vaření: 9 minut. Těstoviny fusili vložte do vroucí osolené vody (1 litr na 100 g těstovin). Občas zamíchejte. Jakmile budou těstoviny měkké, odstavte je z plotny, zceďte a podávejte.

Tip:

Vyzkoušejte také pravé italské špagety z tvrdé pšenice v praktickém kilovém balení. Vyrobené také metodou „trafilatura al bronzo”.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.