Nový způsob, jak se postarat o citlivou oblast kolem očí

Michelle D’Allaird s námi sdílí informace o novém přístroji ARTISTRY Dermasonic Ultimate Eye a jeho využití pro dosažení optimálních výsledků

Pamatuji si, že když jsem zjistila, že ARTISTRY™ uvádí na trh přístroj Dermasonic, byla jsem nadšením bez sebe! Přístroje s galvanickým proudem se v profesionální péči o pleť využívají už od 20. a 30. let 20. století, ale teprve odnedávna je můžeme používat v pohodlí svého domova.

Přístroj Dermasonic je také mým absolutně nejoblíbenějším vybavením a pro péči o pleť je naprosto nezbytný. Proč? Takové penetrace složek jednoduše jiným způsobem nedosáhnete.

Pronikněte v péči o pleť hlouběji

Pleť má přirozenou ochrannou bariéru, která 90 % přípravků péče o pleť udrží „na povrchu“. Účinná galvanická hlavice ARTISTRY Přístroje Dermasonic tuto bariéru neutralizuje, takže složky, jako jsou kyseliny, vitaminy, lipozomy, enzymy a kmenové buňky, mohou pletí snadno proniknout. Ultrazvuková čisticí čepel přístroje Dermasonic navíc z pórů dokáže odstranit špínu, maz a nečistoty.

ARTISTRY Dermasonic Ultimate Eye

A nyní jdeme ještě o krok dál s přístrojem ARTISTRY Dermasonic Ultimate Eye! Dosahuje všech účinků přístroje Dermasonic plus nabízí pár věcí navíc, protože na několika úrovních ošetřuje zejména citlivé okolí očí:

  1. Galvanický proud zlepšuje penetraci aktivních složek očních krémů ARTISTRY obsahujících účinné výživné a hydratační složky, jakož i složky proti stárnutí.

  2. Galvanický proud obvykle nefunguje s krémy, pouze se séry a gely. Přístroj Ultimate Eye však nabízí termoošetření, tj. technologii, která napomáhá vstřebávání složek na bázi krémů. Citlivá oblast v okolí očí tak může vždy vytěžit maximum přínosů.

  3. Pleť v okolí očí je tenká a jemná a nachází se zde jen minimální počet žláz a cév. Zvýšení krevního oběhu je klíčem k tomu, aby tyto partie vypadaly zářivě a mladistvě. Ultimate Eye vytváří mikromotorické vibrace, které jemně stimulují pleť a napomáhají cirkulaci.

Sada nástrojů pro mistrovské dílo krásy

V kolekci ARTISTRY máte k dispozici výběr sér a očních krémů s těmi nejjemnějšími dostupnými složkami zaměřenými na ošetření oblasti v okolí očí a celého obličeje. Když oční krém ARTISTRY aplikujete pomocí přístroje Dermasonic Ultimate Eye, máte k dispozici arzenál účinných osobních složek, které zaručeně zlepší vzhled Vaší pleti a vytvoří mistrovské dílo krásy.

Tajemství sér

A na závěr zvažte ještě jeden trik. Vždy velmi konkrétně říkám, že obličejové krémy patří na obličej a oční krémy na okolí očí. A je to pravda. Pokud jde o séra, máme však větší volnost.

ARTISTRY SIGNATURE SELECT™ Personalizovaná séra lze používat v okolí očí před aplikací očního krému. Zapamatujte si však, že by neměla být nikdy používána na oční víčka nebo příliš blízko pod linii řas.

Máte k dispozici také jeden z nejkvalitnějších přípravků s obsahem vitaminu C na trhu: ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ Pokročilý přípravek na ošetření pleti s vitaminem C+HA. Ačkoli se nedoporučuje aplikovat přímo na oči nebo oční víčka, lze ho používat na vějířky vrásek (ve vnějších koutcích očí) a mimické vrásky.

Sérum nanesete tak, že jemně vklepáte malé množství pod oči od vnějšího koutku k vnitřnímu přímo na očnicové kosti, tedy v oblasti očního důlku. Zamezte tomu, aby se přípravek dostal do očí.