Podpořte svou imunitu a dobrou náladu!

Cítíte se v důsledku svého náročného životního stylu vyčerpaní? Dodejte si sílu s novým NutriliteTM Balance WithinTM!

Imunitní systém má dvě hlavní součásti: vrozenou imunitu, se kterou se rodíte, a získanou imunitu, která se vyvíjí na základě interakce s bakteriemi a chemickými látkami, jimž jste v průběhu života vystaveni.1 Abyste měli dostatek energie pro svůj aktivní a hektický životní styl, může Váš imunitní systém potřebovat další podporu.

shutterstock_1218863962

Proč je Vás imunitní systém tak důležitý

Imunitní systém ovlivňuje nejen Vaši fyzickou kondici, ale také Vaše duševní zdraví. Když se necítíte dobře fyzicky, necítíte se dobře ani emocionálně. Máte málo energie a nemůžete se věnovat všem činnostem, kterým byste chtěli.

Uvědomte si, že 70 % Vašeho imunitního systému se nachází ve střevech. Trávicí soustava je pro Vaše celkové zdraví tak důležitá, že se jí často říká „druhý mozek“.2 To znamená, že pokud chcete investovat do svého imunitního systému, měli byste zdraví střev věnovat velkou péči a pozornost.

Imunitní systém můžete podpořit následujícími způsoby:

  1. Zajistěte si vyváženou stravu

  2. Pravidelně cvičte

  3. Dopřejte si dostatek odpočinku a spánku

  4. Pravidelně si myjte ruce

  5. Vyhněte se negativním návykům, jako je kouření nebo nadměrná konzumace alkoholu

Kromě těchto fyzických způsobů podpory imunitního systému existuje i několik neviditelných způsobů podpory zdraví.

shutterstock_651308647 

Neviditelná podpora Vašeho imunitního systému

Na rozdíl od konzumace salátu, návštěvy posilovny nebo pravidelného spánku existují určité typy zdravé podpory, které nejsou úplně zjevné nebo měřitelné, ale jsou pro Vaši celkovou pohodu stejně důležité. Láska, péče a náklonnost rodiny a přátel jsou skvělým příkladem podpory, která není zjevná, ale rozhodně ji cítíte, a která je pro Vaše duševní zdraví velmi prospěšná.

Nebylo by tedy skvělé, kdyby existovala i neviditelná podpora pro Váš imunitní systém?

Naštěstí existuje!

Nově uvedený Nutrilite™ Balance Within™ může poskytnout neviditelnou podporu, kterou Váš imunitní systém potřebuje. Obsahuje totiž vitaminy B6 a B9 (kyselina listová), které přispívají k normální funkci imunitního systému. Navíc obsahuje šest miliard bakterií produkujících kyselinu mléčnou.


Proč je Nutrilite™ Balance Within™ skvělým výrobkem 3-v-1?

  1. Dva vitaminy skupiny B: Vitamin B6 a B9 (kyselina listová), které nejen podporují normální funkci imunitního systému, ale jsou také známé jako „vitaminy dobré nálady“, protože přispívají k normální psychické činnosti. Dále přispívají ke zmírnění míry únavy a vyčerpání. Vitamin B6 také přispívá k normální činnosti nervové soustavy.

  2. Dva kmeny bakterií produkujících kyselinu mléčnou: Jsou velmi odolné vůči kyselinám a nepotřebují žádný obal, aby přežily v drsném prostředí žaludku.

  3. Praktické balení v sáčcích: Rychle se rozpouštějící prášek (s příchutí vanilky) se dodává ve velmi praktických sáčcích, takže si ho můžete vzít všude tam, kam Vás denní povinnosti zavedou! Můžete si ho nasypat přímo na jazyk nebo ho rozpustit ve studeném nápoji.

Podpořte svůj imunitní systém a dobrou náladu ještě dnes s novým Nutrilite™ Balance Within™!

120571CZ_Nutrilite_Balance Within_front_sachet@2x